Viktorija Bekam: Bila sam predmet podsmeha

Viktorija Bekam: Bila sam predmet podsmeha

Autor: | 25/04/2014

0

Viktorija Bekam danas važi za jednu od najuspešnijih modnih dizajnerki na svetu, ali ona je otkrila da njen put do uspeha nije bio jednostavan. U najnovijem intervjuu ona je otkrila da je uložila mnogo truda da bi njen rad bio shvaćen ozbiljno, ali i da nije ogorčena na one koji nisu želeli da joj pruže šansu na početku karijere.
- Tokom dugo vremena bila sam predmet podsmeha. I dok su mi se svi smejali, ja sam postavljala osnove za ovo što danas imam - rekla je nekadašnja članica grupe "Spice Girls", koja među svojim slavnim klijentkinjama sada ima Bijonse, Mirandu Ker, Rejčel Vajs i En Hatavej.
Viktorija je dodala i da joj je prethodna popularnost istovremeno i pomogla i odmogla dok je gradila karijeru u svetu mode.
- To je mač sa dve oštrice. Najvrednija stvar kod popularnosti je to što će vaš glas svi slušati. Umem da privučem dosta pažnje i ne moram da se oslanjam na reklamne kampanje. Ali ne volim često da igram na tu kartu. Radije spustim glavu, vredno radim, koncentrišem se na svoj posao. Trudim se da kontrolišem koliko sam viđena. Ne želim da me fotografišu svakog dana. Mislim da mi je zato popularnost donekle pomogla. Nisam sigurna. Morala sam da prevaziđem mnogo predrasuda i to je u redu - zaključila je ona.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: viktorija bekam