Brižit Bardo: Nema želju da upozna praunuče

Brižit Bardo: Nema želju da upozna praunuče

Autor: | 26/04/2014

0


Čuvena francuska glumica Brižit Bardo, koja ove godine puni 80 godina, nedavno je postala prababa, piše danas francuska štampa.

Brižit Bardo ima sina jedinca Nikolu, rođenog 1960. godine s kojim nije u dobrim odnosima. Nikada nije krila da nije želela da postane majka i da je tu ulogu imao njen tadašnji suprug i Nikolin otac, glumac Žak Šarnije.

Nikola Šarnije godinama živi u Norveškoj i ima dve ćerke Ana-Kamilu i Tea-Žozefinu, koje su samo jednom videle svoju poznatu baku.

Brižit Bardo nije bila pozvana ni na Nikolino venčanje s norveškom manekenkom An-Lin Bjerkan.

- Nikola je nedavno telefonom zvao majku i saopštio joj da je postala prababa - rekao je glumičin agent Iv Bigo, ali nije precizirao koja je od dve unuke rodila dete, niti pol bebe.

- Nikada nisam bila dobra baka. One žive u Norveškoj sa ocem. Ne znaju francuski i nemamo prilike da se viđamo. Znate da uvek kažem ono što mislim, i mislim ono što kažem. Nisam nikad verovala u krvno srodstvo - rekla je Brižit Bardo.

Glumica je sarađivala sa čuvenim rediteljima poput Federika Felinija, Luja Mala, Žan-Lika Godara, kao i Rožea Vadima s kojim je jedno vreme bila u braku.

Njeni najpoznatiji filmovi su "Parižanka", "I Bog stvori ženu" , "Don Žuan je bio žena" Rožea Vadima, "Privatni život" i "Viva Marija!" Luja Mala i "Prezir" Žan-Lika Godara.

Francuska glumica, manekenka, pevačica i aktivistkinja za prava životinja Brižit Bardo svetskom filmskom scenom vladala je pedesetih i šezdesetih godina 20. veka.

Godine 1969. njen lik je izabran za model francuskog nacionalnog simbola Marijane.

Na vrhuncu slave, početkom sedamdesetih godina, povukla se iz filmske industrije i odlučila da se posveti borbi za prava životinja.

izvor: Beta

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: brizit bardo

Najnovije vesti