Šakira: Majčinstvo mi je promenilo život na najbolji mogući način

Šakira: Majčinstvo mi je promenilo život na najbolji mogući način

Autor: | 27/04/2014

0

Pevačica Šakira od 2010. godine u vezi je sa fudbalerom Žerarom Pikeom, sa kojim ima i 15-mesečnog sina Milana, a iako je od svog dečka starija deset godina, ona kaže da su u njihovoj vezi oboje jednaki.
Tridesetsedmogodišnja zvezda u jednom intervjuu upitana je ko u njihovoj kući "nosi pantalone", na šta je odgovorila:
- U mojoj kući rekla bih da je ravnoteža moći ravnomerna. Veze moraju da podrazumevaju i uzimanje i davanje ako će dugo da traju - kaže kolumbijska pevačica i dodaje:
- Za mene, biti moćan podrazumeva da kontrolišete sebe iznad svega i znati kako da iskoristite svoje prednosti da postignete ono što vam je važno. U mom slučaju, to su moje humanitarne aktivnosti.
Šakira je uključena u brojne dobrotvorne organizacije koje aktivno pomaže, a na to je postala dodatno motivisana kada je dobila sina.
- Kada sam postala majka, morala sam da usporim i da reorganizujem svoj život, ali i da pronađem način da i dalje ostanem posvećena svojim strastima – muzici, filantropiji i majčinstvu - istakla je ona.
Shakira je ovih dana zauzeta promovisanjem svog novog albuma i hit singla "Can’t Remember to Forget You" koji je snimila sa Rijanom.
- Od svog prošlog albuma, ušla sam u jednu od najsrećnijih faza u svom životu. Ovo je definitivno period promena, ponovnog rađanja i pronalaženja sebe, i naravno majčinstva, koje mi je preokrenulo život na najbolji mogući način - zaključuje pevačica.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin