Nina Seničar: Otkrivena holivudska ljubav lepe Novosađanke

Nina Seničar: Otkrivena holivudska ljubav lepe Novosađanke

Autor: | 29/04/2014

0


Atraktivna Novosađanka, kojoj svojevremeno nije odoleo ni Eros Ramacoti, zabavlja se sa kolegom.

Nina Seničar (29) pre nekoliko meseci započela je vezi sa britanskim glumcem Dominikom Adamsom, kog je upoznala pre godinu dana.

Iako ne voli da javno govori o privatnom životu, romansu sa sedam godina starijim kolegom Nina ne krije od prijatelja. Oni su nam otkrili da je ova manekenka i glumica izuzetno srećna sa Dominikom, koji je najzapaženije uloge imao u serijama “The Joe Meek Story”, “Devious Maids” i “Romancing the Joan”.

- Njih dvoje se odlično razumeju budući da se bave istim poslom. On je savetuje jer ima više iskustva u Holivudu i najveća joj je podrška - kaže za „Blic“ jedan od Nininih najboljih prijatelja.

Osim glumom, kojoj se ozbiljnije posvetila pre dve godine preselivši se u Los Anđeles, Nina je nastavila da se bavi i primarnim poslom - modelingom, a i tu su Dominik i ona našli zajednički jezik. On je, naime, pre glumačke karijere snimio mnoštvo reklamnih kampanja. U pauzama od napornih snimanja Dominik i ona često izlaze u klubove, a na zabavi fondacije Eltona Džona početkom godine ocenjeni su kao najlepši par.

Nina Seničar u Italiji već nekoliko godina ima status televizijske zvezde. Posle nekoliko velikih voditeljskih angažmana, kao i učešća u rijaliti programima, ona se posvetila glumi. Upisala je školu glume u Njujorku, koju su svojevremeno pohađali i Tom Kruz i Nikol Kidman.

Dok Nina izbegava da objavljuje fotografije sa novim dečkom, Dominik na Instagramu ne krije da je u vezi sa lepom Novosađankom. Ona je jedino priznala da se svojevremeno zabavljala sa Erosom Ramacotijem i Markom Borijelom, a mediji su je povezivali i sa Džaredom Letom i Sergejem Trifunovićem.

nina-senicar-i-dominik21_ff
izvor: Blic
foto: Getty

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti