Bred Pit i Anđelina Džoli: Otkriveni neprijatni detalji iz života slavnog para

Bred Pit i Anđelina Džoli: Otkriveni neprijatni detalji iz života slavnog para

Autor: | 30/04/2014

0

Možda se čini da najpoznatiji glumački par na planeti živi idiličnim životom, ali čistačica iz kuće Anđeline Džoli i Breda Pita otkrila je da stvari nisu ni malo idilične.
Već nekoliko puta do sada smo čuli kako glumački par Andžlina Džoli i Bred Pit žive vrlo neurednim životom i da ni oni kao ni njihova deca ništa ne čiste niti sklanjaju za sobom. Sada je osoba koja svakodnevno živi sa njima u kući otkriva još neke zapanjujuće podatke.
Njihova deca su vrlo nedisciplinovana i bezobzirna, u kući je stalna dreka i vika. Deca čak i noću urlaju i vrlo su neposlušna. Zbog nemirne dece, Anđelini i Bredu zabranjen je pristup u čak 12 hotela širom sveta.
- Deca su potpuno van kontrole, u kući je ogroman nered koji čistačica u svom životu nikada nije videla. Deca teraju po svome, roditelji im nisu nikakav autoritet. Bred pokušava da dovede u red porodicu dok je Andželina potpuno odsutna. Kada ima slab momenat, ona ode u kupatilo, napuni kadu i tamo vrišti. To joj je svojevrsni izduvni ventil - tvrdi izvor koji je dobio informacije od čistačice iz kuće poznatog para.
- Svako dete tera po svom, jedna ćerka nosi samo mušku garderobu, dok je jedan od sinova opsednut šminkom. Najstariji Medoks često tuče ostalu braću i sestre, dok je Paks izbačen iz škole jer je udario drugog učenika, a njihova majka insistira da sva deca pričaju na francuskom jeziku.

Izvor: B92

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još