Novak Đoković: Moj život ide u pravom smeru

Novak Đoković: Moj život ide u pravom smeru

Autor: | 02/05/2014

0

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da jedva čeka da vidi kako će da se snađe u ulozi oca. Novak i njegova verenica Jelena Ristić nedavno su objavili da će uskoro postati roditelji.
- Nadam se da ćemo uskoro venčati, a jedva čekam da vidim kako ću se snaći kao otac. Život ide u pravom smeru i trudim se da ostanem posvećen tenisu - rekao je Đoković u emisiji "Uncovered".
Đoković je u emisiji govorio i o tome koliko mu znači podrška porodice i bliskih prijatelja.
- Ono što me tera da nastavljam da radim jesu pozitivne emocije koje dobijam od navijača, kao i od porodice i bliskih prijatelja koji su tu sa mnom ceo život i koji žrtvuju svoje živote kako bih ja živeo svoj san. Moj otac mi je kupio prvi teniski reket sa 4,5 godina, malo pre toga sam prvi put gledao tenis na televiziji. Ta podrška od najbližih jeste ono što daje snagu da se prebrodi svaka prepreka - rekao je Đoković.
On je najavio da želi da se vrati na prvo mesto ATP liste.
- Moj san bio je da postanem broj jedan na svetu. Bilo je to kao vožnja na roler-kosteru, ali uživao sam. Želim tu da se vratim i nadam se da je preda mnom još mnogo godina i uspešnih turnira, da ću izdržati što duže fizički, psihički i emotivno. Uvek imam visoka očekivanja od sebe - zaključio je Đoković.
Srpski teniser se trenutno nalazi u Madridu gde će naredne igrati na turniru u glavnom gradu Španije.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Novak Đoković