Amanda Sejfrid: Moja svakodnevna borba sa bolešću

Amanda Sejfrid: Moja svakodnevna borba sa bolešću

Autor: | 03/05/2014

0


Glumica Amanda Sejfrid u velikom intervjuu za časopis Elle, za koji je snimila i editorijal i naslovnicu, progovorila je o brojnim privatnim temama.

Amanda je tom prilikom ispričala i koliki pritisak na nju ima okolina, kako je opsednuta svojim izgledom iako zna da preteruje, te kako se i danas bori sa opsesivno-kompulzivnim poremećajem.

- Lagala bih kad bih rekla da nisam konstantno svesna toga što radim sa svojim telom. Ne moram da izgledam kao supermodel i ne moram da imam takve trbušnjake, kamera to ne vidi. Ali pošto smo svi stvoreni da želimo da imamo ono što drugi imaju, ja sam takođe žrtva tih stvari - rekla je iskreno.

Amanda je još kao dete mislila da sa njom nešto nije u redu jer je konstantno bila napeta, a ispostavilo se da boluje od opsesivno-kompulzivnog poremećaja koji danas drži pod kontrolom.

- Danas žalim mlađu mene, mislila sam da sam luda. Odakle taj strah dolazi? To nema nikakvog smisla. Ubrzo je to na mene uticalo i fizički - imala bih vrtoglavice, plakala, a svetla su mi bila prejaka. Bolujem od anksioznosti i opsesivno-kompulzivnog poremećaja, a mnoga deca to imaju. Bojiš se toga, bojiš se svog mozga - objašnjava slavna lepotica.

Dodaje kako je jako puno radila na tome da ostavi svoje detinjstvo iza sebe i postane malo manje ukočena, a malo više opuštena. U tome joj, kako kaže, pomaže i dečko Džastin Long, s kojim je u vezi od prošle godine.

- Bio mi je potreban neko ko će me zasmejavati - prokomentarisala je Amanda i dodala da se ona i Džastin sjajno slažu.

izvor: Elle

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Amanda Sejfrid

Pročitajte još