Kim Kardašijan i Kanje Vest: Otkriveni detalji glamurozne svadbe u Parizu

Kim Kardašijan i Kanje Vest: Otkriveni detalji glamurozne svadbe u Parizu

Autor: | 06/05/2014

0


Kako su preneli brojni mediji, Kim Kardašijan i Kanje Vest zvanično su venčani, što znači da je "prva runda" njihove "svadbe veka", kako sami vole da je nazivaju, okončana.

Na tajnoj ceremoniji jedno drugom su izgovorili sudbonosno "da", nakon što su prošle nedelje dobili dozvolu za venčanje u Kaliforniji.

Sledeći na redu je drugi deo svadbe, koji će se održati u Parizu, a sa najavljenim promenama haljina i poklonima za goste, biće događaj za pamćenje.

Brojne haljine i sjaj
- Kim će celog vikenda nositi venčanice - otkriva izvor i dodaje:
- Jedna od njih biće Riccardo Tisci, druga Balmain i treća Lanvin. Prstenje će biti sa potpisom Lorraine Schwartz.

Tri lokacije u Parizu
Iako su, zbog francuskog zakona, Kim i Kanje morali da se venčaju u Los Anđelesu, njihova pariska bajka biće nešto što će se dugo pamtiti. Događaj će biti na tri lokacije - jednu za petak i "probnu večeru", u subotu će biti ceremonija, a u nedelju doručak.

- Versaj je njihov prvi izbor - kaže izvor koji odaje i da su sledeće na listi nešto "skromnije" želje, poput Ajfelovog tornja i dvorca Luja XIV.

Pokloni za pamćenje
Gosti neće kući otići praznik ruku - naprotiv. Svako od njih dobiće paletu Crème de la Mer proizvoda za kožu, flašom šampanjca vrednom 499 dolara i kamerama optočenim dijamantima.

Bijonse i Džej Zi - dolaze ili ne?!
Iako su proteklih nedelja kolale glasine da najuticajniji par u šoubiznisu, Džej Zi i Bijonse, neće doći na venčanje, izvor tvrdi da to ipak nije tako:
- Džej Zi će sigurno doći, a i Bijonse će se potruditi da se pojavi.

Autor: Life Content

Foto: Getty

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin