Slavica Ćukteraš i Vlada Avramov: Burni raskid veridbe

Slavica Ćukteraš i Vlada Avramov: Burni raskid veridbe

Autor: | 06/05/2014

0


Vlada Avramov i Slavica Ćukteraš, po svemu sudeći, raskinuli su vezu dugu devet meseci. Golman Kaljarija poskidao je sve zajedničke slike s Fejsbuka, uklonio status da je s pevačicom u braku, koji je stajao na njegovom profilu (ostavio je da je veren), i svojom fotkom zamenio njihovu koja je duže vremena bila dominantna.

A kad je sve to učinio, ostavio je i poruku, po kojoj se vidi da je veoma razočaran.
- Nije baš pametno uvek biti dobar, ali jbg, tako su me moji vaspitavali - napisao je Vlada u petak uveče i stavio znak da je tužan.

Za to vreme Slavica je na Tviteru retvitovala samo statuse koji imaju veze s nesrećnim ljubavima, pa je tako odgovorila jednoj drugarici:

- Vodolija, generalno mi celog života patimo za partnerima - napisala je Ćukterašica, koja je takođe uklonila sliku s Vladom s profila na ovoj društvenoj mreži.

Dobro upućeni u ljubavni život golmana i pevačice tvrde da su poslednje vreme svađe između njih postajale sve učestalije jer ona nikako nije mogla da se navikne na život na relaciji Srbija-Italija, a nije imala dovoljno hrabrosti da preseče sve, napusti karijeru i ode u Kaljari. To je Vladi smetalo, pa je umesto svadbe koju su najavljivali za jun, usledio raskid.

Podsećanja radi, njih dvoje započeli su vezu prošle godine u septembru i nakon devet dana su se verili. Ona je mesec dana pre toga raskinula četvorogodišnju vezu s komšijom Stefanom, a on osmogodišnju s Ninom Karlavaris, kreatorkom iz Novog Sada. Slavica je na sva usta pričala da je to bila ljubav na prvi pogled. Čak je pisano i da su se venčali u tajnosti.

Izvor: Puls/Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti