Slavica Ćukteraš: Potvrdila kraj romanse sa Vladom Avramovim

Slavica Ćukteraš: Potvrdila kraj romanse sa Vladom Avramovim

Autor: | 07/05/2014

0


Folkerka Slavica Ćukteraš teško podnosi raskid veridbe sa Vladom Avramovom, golmanom italijanskog Kaljarija! Naime, ona je pre nekoliko dana napustila njihov zajednički stan u Italiji u kojem su živeli poslednjih meseci i vratila se u rodni Šabac u porodični dom!

Prema rečima našeg sagovornika, dojučerašnji partneri rastali su se bez teških reči i svađe, a pevačica je posle dužeg razmišljanja odlučila da je najbolje da svako nastavi svojim putem.

- Slavica je samo jednog jutra saopštila Vladi da je najbolje da se raziđu na vreme jer je njihova veza već upala u krizu. Ona je zbog stalnih nastupa često bila na relaciji Srbija-Italija, što je za nju predstavljalo veliki napor. Tog dana je smogla snage, spakovala kofere i vratila se kući - kaže izvor blizak pevačici.

Slavica je nakon raskida otkrila da je na vezu sa Vladom stavila tačku, kao i da svoj život nastavlja u Srbiji.
- Istina je da smo se Vlada i ja razišli kao prijatelji, bez teških reči, i to je sve što ću tim povodom reći. Stavila sam tačku na tu priču. Sada sam posvećena svojoj karijeri i nastupima, kojih, hvala bogu, imam sve više. Pre dva dana sam se čula sa Tanjom Savić, koja je doputovala iz Australije i u toku sledeće nedelje snimićemo duet koji ćemo predstaviti publici, a koji će biti hit i pravi iznenađenje za sve ljubitelje naše pesme. Dakle, život se nastavlja - rekla je Ćukteraševa.

Podsećanja radi, Slavica je vezu za Avramovom započela u avgustu 2013, samo mesec dana po raskidu petogodišnje veze sa Stefanom Tanaskovićem. Posle 15 dana strasne romanse, njih dvoje su se verili i zakazali svadbu, posle čega je pevačica započela život na relaciji Italija-Srbija. Da je sve delovalo ozbiljno, govori i podatak da se atraktivna Šapčanka krstila u Beogradu zbog crkvenog venčanja koje je bilo planirano za ovo leto.

izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin