Kim Kardašijan: Otkrila nove detalje o venčanju za Kanjea Vesta

Kim Kardašijan: Otkrila nove detalje o venčanju za Kanjea Vesta

Autor: | 07/05/2014

0

Povodom brojnih spekulacija o predstojećem glamuroznom venčanju Kanjea Vesta i Kim Kardašijan, rijaliti zvezda oglasila se na Tviteru. Kim je tako otkrila da venčanje neće biti snimano ni emitovano u njenom rijaliti šouu "U korak s Kardašijanovima", a portal "E! News" potvrdio je da će je do oltara ponovo odvesti njen očuh Brus Džener. Iako su on i njena majka Kris prošlog oktobra objavili da se rastaju nakon 22 godine braka, Brus je i dalje u dobrim odnosima sa porodicom Kardašijan, a ovo će biti drugi put da sprovodi Kim do oltara, pošto je tu ulogu imao i na njenom venčanju za Krisa Hamrisa 2011. godine.
Za razliku od prethodne svadbe, Kim se ovog puta odlučila za malu i intimnu ceremoniju, i odlučila da ovog puta ne emituje venčanje u svom rijalitiju.
- Vidim toliko drugačijih napisa u medijima, tako da ću sad sve da razjasnim. Pod jedan, mi još uvek nismo venčani. Pod dva, nećemo snimati venčanje za "U korak sa Kardašijanovima". U šouu ćete videti sve pre venčanja i možda čak i fotografije. Koliko god da želimo da podelimo ove uspomene, privatnost je prioritet. Pod tri, sve objavljene liste zvanica su lažne. Posebno oni navodi da sam pozvala 1.600 ljudi. Venčanje će biti veoma malo i intimno. Pod četiri, vidim mnogo lažnih slika mojih venčanica. Niko još nije video moju haljinu - istakla je zvezda na društvenim mrežama.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti