Romana Panić: Otkrila tajnu savršene figure i u 39. godini

Romana Panić: Otkrila tajnu savršene figure i u 39. godini

Autor: | 08/05/2014

0


Romana Panić nedavno je odlučila da drastično promeni izgled. Sa novom frizurom, kratkom crnom kosom kaže da se oseća odlično, a kratku kosu prati besprekorna linija.

- Zdravo se hranim i to traje dugi niz godina. Ne jedem slatkiše, masnu hranu, ne pijem gazirane sokove. Moja ishrana se sastoji od pet obroka, tri glavna i dve užine. Jedem često, ali u malim količinama. Kada se tako hranite 20 godina, onda u 39. godini nemate celulit i višak kilograma - rekla nam je Romana.

- Kampanjac sam kada je u pitanju vežbanje, ali mi jako važno da povremeno imam aerobni trening. Vežbanje, odnosno trčanje na traci ili šetnja u večernjim satima, pomažu mi da izbacim negativnu energiju - dodala je pevačica.

Kratku kosu je Romana imala pre 14 godina. Domaća publika ju je takvu i upoznala, ali kao plavušu. Pošto je rođena kao crnka, pevačica je rešila da se ofraba u crno.

- U ovom životnom periodu uopšte mi nije bilo teško da se odlučim za tako drastičnu promenu. Imam osećaj da mi se sa kratkom kosom više vidi lice, telo je došlo do izražaja. Svi me pitaju da li sam se operisala. Nisam, što ne znači da neću - otkrila je Romana.

Do nekih novih promena, kojih će sigurno biti jer Romana "ne može bez njih", uživamo u njoj kao atraktivnoj crnki. I što je najvažnije, srećnoj Romani.

Izvor: Žena

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti