Nikolija Jovanović: Delim dosta sličnosti sa Odri Hepbern

Nikolija Jovanović: Delim dosta sličnosti sa Odri Hepbern

Autor: | 09/05/2014

0

Plesni podijum je spreman za još jedno veče "Plesa sa zvezdama" (nedelja i ponedeljak u 21.00). Ove nedelje pred četvročlanim žirijem i mnogobrojnom publikom u studiju i ispred malih ekrana naći će se osam parova. Prošle nedelje smo se veselili uz narodnjake, dok nas ovoga puta čeka romantično veče uz filmsku muziku. Uz najlepše numere iz filmova gledaćemo tango, džajv, sambu, mambu, valcer... a naši takmičari jedva čekaju da se predstave u novom svetlu.
Da li možete da zamislite Nikoliju kao Odri Hepbern? Ona može. Kaže da ima mnogo sličnosti sa slavnom glumicom.
- Ne liči na mene, ali su mi slatke njene haljine, biseri i muštikla, mogla bih da se zamislim da se tako "nosim". Ona ima stav sličan meni, tako da nismo mnogo različite. Od toga da zna da pozove taksi za razliku od svog muškarca, do nekih stavova generalno o braku, vezivanju... Neka gledaoci pogledaju "Doručak kod Tifanija" i vide koliko ima sličnosti između mene i Odri - poručila je Nikolija.
Ona je otkrila da će ovoga puta igrati džajv, što je, kaže, omiljeni ples njenog partnera Ignjata.
- On bi to igrao svake nedelje, a meni je odličan za kondiciju, gola sam voda posle njega. Džajva, ne Ignjata. A zanimljivo je da sam već tri epizode u belom. Izgleda je neko rešio da me uda. Nadam se da veselje na mojoj svadbi neće biti kao u ovoj epizodi, a videće i zašto to kažem.
Tanja Petrović i Marko Vasiljević dočaraće nam atmosferu iz filma "Oficir i džentlemen". A Tanja za svog plesnog partnera kaže da je pravi džentlmen.
- On je oficir i džentlmen. Stvarno je divano. Sada me uči da plešemo čarlston. Ima ritam, odgovara mi ovaj ples zato što je živ nije onako precizan što bi Josipović rekao tačno u milimetar ruka, noga. Tehnika je potrebna naravno, ali je opušteno, sada mogu malo i da improvizujem. Navikli smo da štrecamo žiri, pa ćemo im i ovoga puta prirediti iznenađenje. Do sada sam najviše uživala u bečkom valceru, a izazov mi je bio fristajl. Argentinski tango je me podsetio na borbu koju inače imam u karateu, naravno kroz izraz i personaliti, oči, pogled - rekla je Tanja.
A zašto je Nigor na pramcu broda, a Ivan obučen kao Petar Pan otkrićete ako u nedelju od 21.00 budete uz Prvu TV i "Ples sa zvezdama".

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin