Kim Kardašijan: Neuspeli susret sa Barakom Obamom

Kim Kardašijan: Neuspeli susret sa Barakom Obamom

Autor: | 09/05/2014

0

Nakon što je uspela da se nađe na naslovnici časopisa Vogue, za Kim Kardašijan sad je izgleda najveći san da upozna američkog predsednika Baraka Obamu. Međutim izgleda da to neće uspeti da ostvari u dogledno vreme. I Obama i Kim bili su u sredu veče na istoj gala priredbi ali kako prenose mediji, njena želja da upozna političara nije urodila plodom. Obama je primio nagradu za "Ambasadora čovečanstva" a Kim je želela lično da mu čestita.
- Kimin sto bio je daleko od Obaminog ali je ona tražila od svojih poslušnika da saznaju na koji način bi ona mogla da mu priđe - priča jedan izvor za Radar Online.
- Obamin sto bio je prepun agenata tajne službe tako da ga je obezbeđenje bilo vrlo jako. Kimini lakejima je rečeno da prošetaju pa je bilo jasno da Kim neće moći da ga sretne - dodaje isti insajder i ističe kako američkom predsedniku nije palo na pamet da se pozdravi s njom čak i kad je oficinalni deo ceremonije završen, iako je tad sat vremena proveo u ćaskanju sa drugim zvezdama.
- Kim je bila razočarana i izneverena. Nije joj bilo jasno zašto nije smela da mu se javi. Sad kad je dobila naslovnicu u Vogueu njen ego je van kontrole. U njenim mislima, ona i Kanje su popularniji od bračnog para Obama - zaključuje insajder.

Autor: Life Content

FOTO: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin