Blejk Lajvli: Ne osećam se prijatno na crvenom tepihu

Blejk Lajvli: Ne osećam se prijatno na crvenom tepihu

Autor: | 11/05/2014

0

Lepa glumica Blejk Lajvli verovatno je jedna od nekolicine poznatih dama koje otvoreno priznaju da ne vole da vežbaju, da obožavaju slatkiše, ali i da osećaju manjak samopouzdanja kada se pojave na crvenom tepihu.
Blejk, koja se proslavila u seriji "Tračara“ rekla je da mrzi tertanu i da uživa u hrani.
- Priznajem da ne volim da vežbam u teretani, ali zato obožavam da jedem. Kako bih održala svoju liniju pronašla sam druge načine aktivnosti. Vozim bicikl, pešačim i vežbam u prirodi - rekla je glumica koja je udata za zgodnog glumca Rajana Rejnoldsa.
Teško je pomisliti da ova glumica, sudeći prema njenom besprekorno izgledu, ima tremu na crvenom tepihu.
- Na crvenom tepihu ne osećam samopouzdanje. Nije mi ni malo prijatno. Non stop razmišljam o tome šta bi super-model Žizel Budšen uradila u tom trenutku -priznala je ona.
- Gledala sam sestru Bijonse, Solanž koja je nastupala pred 90 hiljada ljudi. Kada sam je videla na Met Gala balu pomislila sam "Zašto radimo ovo sebi?" Crveni tepih mi je nekako uvek zastrašujući. Neke zvezde pred nastup se pogledaju u ogledalo i nabace izraz lica za nastup. Stvarno morate znati to da uradite. Ja sam malo drugačija. Meni je neprijatno da stojim ispred 500 fotografa - otkrila je Blejk i dodala kako često mora da se pretvara da je osoba puna samopouzdanja jer se to od nje očekuje.

Izvor: Super žena

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: blejk lajvli

Najnovije vesti