Seka Aleksić: Dokazaću da sam čista pred zakonom

Seka Aleksić: Dokazaću da sam čista pred zakonom

Autor: | 13/05/2014

0


Folk zvezda Svetlana Aleksić, uprkos brojnim prozivkama poslednjih dana da godinama ne plaća porez u Srbiji i inostranstvu, ipak je čista pred zakonom.

Naime, posle najave ministra Aleksandra Vulina da će estradni umetnici biti provereni da li redovno izmiriju svoje obaveze prema državi, „Alo!“ je dobio na uvid dokumenta u kojima se jasno vidi da je pevačica ipak preko deset godina prijavljena u Austriji, kao i da tamo uredno izmiruje svoje poreske obaveze! Takođe, Aleksićeva plaća i porez u Srbiji, gde ima kuću i gde se vodi kao estradni umetnik.

- Nakon što se podigla čitava hajka protiv nje, a potom i protiv mnogih njenih kolega, Seka je odmah kontaktirala sa svojim advokatima, kao i knjigovođama koji joj vode papire i spremila je sva potrebna dokumenta ukoliko joj inspekcija bude zakucala na vrata. Nju apsolutno nisu uznemirili natpisi po medijima, u kojima je prikazana kao neko ko krši zakon, jer zna da je potpuno čista i da sve redovno plaća - navodi sagovornik upućen u čitavu situaciju.

U kratkoj izjavi za naš list pevačica nije želela mnogo da komentarše celu situaciju, ali je poručila da je spremna da pokaže da nije prekršila zakon.

- Ja sam potrebnu dokumentaciju pribavila i tu se lepo vidi gde imam prijavljeno mesto boravka, kao i da uredno plaćam porez. Čista sam pred zakonom, a država ima pravo da proveri svakog građanina, pa i mene. Samo je strašno da neki pre bilo kakve provere nekoga proglase krivim, a u Srbiji je to postala normalna stvar - rekla je Seka.

seka dokument

seka dokument 2

seka dokument 3

Izvor: Alo

Foto: Life Content, Alo - dokumentacija

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još