Željko Joksimović: Snimio duet sa pobednikom "X Faktora" Danielom Kajmakoskim

Željko Joksimović: Snimio duet sa pobednikom "X Faktora" Danielom Kajmakoskim

Autor: | 14/05/2014

0

Kompozitor Željko Joksimović i pobednik prvog takmičernja "X faktor Adria" Daniel Kajmakoski juče su u sunčanom Skoplju snimili prve kadrove video spota za duetsku pesmu koju potpisuje jedan od najboljih pop izvođača na ovim prostorima Željko Joksimović. Mladi makedonski pevač koga je šira javnost upoznala tokom nedavno završenog televizijsko-muzičkog takmičenja i njegov mentor Željko Joksimović već uveliko rade na novoj pesmi čije se objavljivanje očekuje u najskorije vreme.
- Sasvim slučajno sam napravio pesmu koju smo Danijel i ja otpevali kod mene u studiju - istakao je Željko Joksimović ovim povodom i dodao:
- Kako se i posle šoua često viđamo kod mene u Minakordu, jednom prilikom sam počeo da sviram nešto na gitari i rekao sam mu: "Vidiš, ovako nešto mi pada na pamet"... Imao sam neku moju staru muzičku temu koju sam odmah razradio. I za tili čas je nastala pesma.
Joksimović kaže da je u pitanju "jedna raspoložena, lagana i simpatična pesma, pesma koja zaokružuje jedan period druženja i zajedničkog rada koje je rezultiralo trijumfom".
Naziv pesme takođe je nastao u prijateljskom razgovoru između dvojice muzičara:
- Kako sam često Danijela u šouu pitao: "Danijele, Skoplje ili Beograd?" Odlučili smo da se ova pesma upravo tako i zove, "Skoplje-Beograd". I neka joj je srećan rođendan! Tu pesmu posvećujemo našoj publici - kaže Željko.
Deo teksta napisao je Fahrudin Pecikoza, a potom je u igru ušao majstor za “blickrig” situacije Dragan Brajović Braja i napisao ostalo. Makedonski deo teksta prepevali su talentovana Magdalena Cvetkovski iz Tetova.
Video spot koji potpisuje Dejan Milićević za ovu duetsku pesmu za sada je sniman u centru makedonske prestonice i u Beogradu.
Povodom velikog koncerta Željka Joksimovića na stadionu Arena Filip II Makedonski 21. juna u Skoplju je juče održana konferencija za novinare na kojoj je najavljen predstojeći spektakl.

zeljko daniel 2

zeljko daniel 3

Autor: Life Content
Foto: Facebook Željko Joksimović/Minacord Production

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin