Filip Panajotović: Srećan sa novom devojkom

Filip Panajotović: Srećan sa novom devojkom

Autor: | 16/05/2014

0


Da zavodnički apetit nije smanjio ni u Kini, pokazuju nove fotografije manekena Filipa Panajotovića na kojima se vidi kako se strasno ljubi sa koleginicom iz Ukrajine. Filip ne krije da je preboleo vezu sa starletom Stanijom Dobrojević i da se obreo u strasnoj romansi sa dugokosom plavušom.

- Da mi je neko pričao da ću sa Ukrajinkom da provodim svaki dan i noć, ne bih verovao - napisao je Filip pre nekoliko dana, dok je fotografiju na kojoj se ljubi sa novom devojkom okarakterisao simbolima „pun pogodak“ i „ljubav“ i uz aplauz uputio poljupce svima kojima je u virtuelnom svetu predstavio svoju nežniju polovinu, koju je upoznao u Kini.

- Ovo je bila vrhunska i nezaboravna noć, ali više neću kačiti fotke - istakao je maneken, uz dodatak da je fotografija samo za one koji imaju više od 18 godina.

Njegovi prijatelji kažu da se maneken zaljubio.

- Često se čujemo, ali otkad je s njom, sve ređe se javlja jer dosta vremena provode zajedno. Pominjao je da će je dovesti u Srbiju i potpuno je odlepio, mada se viđa sa još jednom devojkom tamo, pa nije siguran sa kojom će nastaviti vezu - kaže jedan od Filipovih prijatelja.

izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin