Jelena Maćić: Privedena na informativni razgovor

Jelena Maćić: Privedena na informativni razgovor

Autor: | 22/05/2014

0


Šminkerka Jelena Maćić otkrila je da je pozvana na informativni razgovor zbog širenja panike u vanredim situacijama. Po povratku iz stanice Jelena je napisala status, koji će joj možda ponovo doneti problema, jer nije odustala od svog stila.

29. Novembar...MUP
Danas sam bila na informativnom razgovoru. Povod...širenje panike u vanrednoj situaciji. Kazna sa to je...od 6 meseci do 5 godina! Ja sam sa tim ok. Jesu u pravu...ali...advokata sigurno uzeti necu! Pošteniji od mene da bude ne može! O pameti...da ne pričamo. Apolitična sam osoba i zato ovo pišem! Niko ovo neće iskoristiti u svoje sfrhe.. Moj mozak drugačije funkcioniše...Meni paniku izaziva nedostatak informacija! Ovde sam pisala isključivo svoje misli i impresije! Nikakvi subverzivni elementi učestvovali u tome nisu. Samo potrešeni ljudi sa lica mesta. Da! I dalje mislim da se istina krije! Da! Da sam na vlasti, ovakve kao ja bi hapsila u ovom trenutku! Ali ja vlast nisam! Vlast mora biti i svesnija i pametnija od mene...ja pametna jesam, ali me u životu samo emocije vode.
PS. Ono sto nije moglo da uđe u zapisnik...Državni tužioce! Po kojoj logici sam ja subverzivan element?! Ekstremni sam nacionalista liberalnog pogleda na svet! Moje sumnje i misli su zločin...A u isto vreme Beogradom šetaju Žene u crnom! Natasa Kandic! Sonja Biserko! Po svakom zakonu one vrše čin veleizdaje na dnevnoj bazi! I one vam ne smetaju?! Ja vam smetam?! Što? Nema većeg Srbina od mene! Al ja sam od onih koje ne vole...al ih poštuju. Uhapsite me... Samo nemojte da me tužite! Jer onda moram angažovati tim stilista, frizera, advokata. Ja te pare nemam....A mozda mi Soros da....Ljudi, sve vas volim...bez obzira sto vas ne poznajem. Vama...i samo Vama se izvinjavam za moje preemotivne statuse! Namera mi je bila plemenita.

55637_jelena-m_origh

Autor i foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: jelena maćić

Najnovije vesti