Ivana Španović: Veridba na proslavi rođendana

Ivana Španović: Veridba na proslavi rođendana

Autor: | 27/05/2014

0

Naša najbolja atletičkarka Ivana Španović nedavno je organizovala slavlje povodom dvadeset četvrtog rođendana, a najveće iznenađenje priredio joj je dugogodišnji dečko, trener fitnesa Vladimir Kumrić, koji ju je te večeri zaprosio. Lepa dama odlučila je da rođendan proslavi u društvu bliskih prijatelja na "Salašu 137", nadomak Novog Sada, gde živi. Potrudila se da te večeri sve bude besprekorno organizovano. Ivana je blistala u uskoj beloj haljini koja je isticala njenu zgodnu figuru, a gosti bili su odlično raspoloženi. Partner lepe sportistkinje uspeo je da svoje namere sakrije od gostiju. U uzavreloj slavljeničkoj atmosferi, u jednom trenutku, Vladimir je od tamburaškog orkestra naručio pesmu Miroslava Ilića "Božanstvena ženo", kleknuo je i zaprosio Ivanu. Sa osmehom na licu lepa slavljenica je bez razmišljanja odgovorila potvrdno, što je izazvalo opšte oduševljenje prisutnih, koji su taj čin propratili burnim aplauzom. Slavlje je nastavljeno do ranih jutarnjih sati.
Ivana i Vladimir su u emotivnoj vezi skoro šest godina, a upoznali su se u Zrenjaninu gde su oboje odrasli. Posle godinu dana zabavljanja počeli su da žive zajedno u Novom Sadu, od kada su nerazdvojni. Španovićeva nije želela da daje izjave medijima u vezi sa veridbom, ali je u intervjuu za "Hello!" u novogodišnjem broju nagovestila da bi u njenom privatnom životu brzo mogle da nastupe promene.
- Postoje stvari koje bih volela da ostvarim na privatnom planu i radim na tome. Očekujem da mi se dogodi mnogo toga lepog, a to ćete saznati kada dođe vreme, pričaću o tome s velikim zadovoljstvom - rekla je tom prilikom atletičarka. Na pitanje da li će uskoro ozvaničiti svoju vezu, odgovorila je:
- O tome stalno pričam i svi me pitaju da li je venčanje u planu pošto smo već pet i po godina u vezi. Ali to pitanje ostavljam za Vladu. Šalu na stranu, mi živimo zajedno, imamo svoje ambicije i planove, ali mislim da smo još mladi za brak. U svakom slučaju, funkcionišemo kao da smo supružnici, a venčanje je stvar formalnosti.
Za sada nije poznato da li će i kada upriličiti svadbeno slavlje ili će na taj korak sačekati.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još