Marija Karan: Povratak holivudskim angažmanima nakon venčanja

Marija Karan: Povratak holivudskim angažmanima nakon venčanja

Autor: | 29/05/2014

0

Marija Karan i Džoel Lubin su još početkom maja izabrali kuću u mirnom i elitnom delu prestonice Teksasa, koja će biti njihov dom nekoliko nedelja. Oni u Ostinu borave zbog snimanja filma "East Texas Trials", u kojem ona ima ulogu, a on je angažovan kao producent. Marija je pre svadbe snimila prve kadrove u ovom kriminalističkom trileru, a tokom boravka u Beogradu dobila je čestitku od kolega iz Ostina.
- Direktor filma "East Texas Trials" sa saradnicima poslao je Mariji cveće i čestiku za venčanje, što ju je oduševilo. Ona tamo ima mnogo prijatelja s kojima je veoma bliska. Marijine drugarice iz Amerike na majicama su odštampale datum njenog venčanja i njenu sliku sa porukom "Zbogom, devojaštvo" - kaže Marijina prijateljica iz Srbije.
Karanova već pet godina pokušava da osvoji američko tržište, ali do sada nije ostvarila velike uloge uprkos činjenici da je Lubin vrlo uticajan agent i producent. Marija je objasnila da je njena želja da se bez Džoelove pomoći sama nametne u Holivudu i dobije važnu ulogu u hit filmu. Pre pet godina ona je skrenula pažnju ovdašnje javnosti igrajući u filmu "Weapon" sa akcionom zvezdom Žan-Klodom van Damom. Godinu dana kasnije imala je i malu ulogu u fimu "The Rite”", u kojem igra slavni Entoni Hopkins.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin