Andreana Čekić: Demantovala da je imala srčani udar

Andreana Čekić: Demantovala da je imala srčani udar

Autor: | 02/06/2014

0


Jutros je kao bomba odjeknula vest da je mlada pevačica „Zvezde Granda“ Andreana Čekić doživela srčani udar na sceni, ali je pevačuca ekskluzivno za Svet plus demantovala ovu vest.

Naime, ovu informaciju je lansiralo nekoliko dnevnih novina u Srbiji na svojim portalima, u tekstu se dalje navelo da se to Andreani dogodilo protekle subote na nastupu u Beču, da je hitna pomoć prevezla do bolnice u kojoj se i dalje nalazi.

Čekićeva je revoltirana objavila na svom Fejsbuk profilu demanti:

- Živa sam i zdrava, dragi moji. A majmunima koji pišu da sam dobila srčku na nastupu poručujem da mene ništa ne može uništiti i da će popiti tužbu zbog ovog.

Kada smo je pozvali da proverimo o čemu se radi, Andreana se nalazila kod svoje mame u Beču i eksluzivno za Svet plus je rekla:
- Laž je da sam imala infarkt i da mi se slošilo na nastupu. Jesam premorena od putovanja i nastupa ali to smatram normalnom pojavom za nekog ko toliko radi. Treba samo dobro da se odmorim i to je to. Trenutno se nalazim kod mame u Beču, super mi je i prekosutra ću nazad za Beograd.
Inače, sporne subote Andreana Čekić jeste pevala u Beču, ali nije bio u pitanju nastup kao što se navodi, već je zajedno sa kolegom Darkom Lazićem pevala na jednoj ovdašnjoj svadbi…

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti