Ana Štajdohar: Sa suprugom Nikolom priželjkuje devojčicu

Ana Štajdohar: Sa suprugom Nikolom priželjkuje devojčicu

Autor: | 04/06/2014

0

Pevačica Ana Štajdohar i njen suprug Nikola Demonja oduševljeni su time što će uskoro postati roditelji, dok je pevačica malo uplašena, ali uživa u trudnoći.

Ana je odlučila da će se u emisiji Ivana Ivanovića pojavljivati dokle god joj trudničko stanje to bude dozvoljavalo, a ne krije ni da ima strahove pošto je ovo za nju potpuno nepoznato stanje.

- Određeni strahovi i bojazni uvek postoje. Uostalom strah od nepoznatog je sam po sebi dovoljan, ali trudim se da uživam koliko god mogu. Za mene je ovo potpuno nova situacija. Nemam nikakvog prethodnog iskustva, da bih mogla to da poredim i kažem sad treba ovako ili onako. Svela sam svoje aktivnosti na minimum, neću nastupati kao ranije a kod Ivana Ivanovića ču raditi dokle god mogu – navodi Ana i dodaje da ju je trudnoća iznenadila ali da se sada već privikla na novu situaciju.

Nakon toga otkriva kako je u prvom periodu bila totalno zbunjena, ali da se već privikla iako joj nije još sve potpuno jasno.

Trudi se da obavlja što više posla može jer nije od onih trudnica koje leže kući i zanovetaju.

- Ne znam, potpuno je idilična ta cela situacija ali na lep način. Nikola ima tu sreću da nema zahtevnu ženu. (smeh) Inače sam zahtevna, mada sada sam OK. Volela bih da dobijem devojčicu – ispričala je Ana Štajdohar.

Izvor: Story

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Ana Štajdohar