Sergej Ćetković: Bilo bi lepo da po treći put postanem otac

Sergej Ćetković: Bilo bi lepo da po treći put postanem otac

06/06/2014

0

Sergej Ćetković ne krije da su mu najveća podrška supruga Kristina i njihove dve devojčice Lola (4) i Mila (2). Iako nerado govori o privatnom životu, pevač je kazao da bi bilo lepo usvojiti još jedno dete.
- Iako nismo razmišljali o skorijem proširenju porodice, samo neka je zdravlja, pa polako... Nikad se ne zna, ali bilo bi lepo - ispričao je pevač za "Blic" tokom "Doručka sa zvezdama" koje organizuje Radio S.
Njegovi najveći fanovi su upravo njegove tri devojke. Iako ćerkice još uvek nisu svesne da im je tata popularan, vrlo dobro su upućene u njegov muzički repertoar.
- Njih dve, a posebno Lola, obožavaju moje pesme. Trenutno im je omiljena ova poslednja, "Moj svijet". Igraju po kući i pevaju. Još su male da shvate da sam ja javna ličnost, ali oduševe se kad me vide na televiziji - kazao je pevač.
On ne krije koliko mu je bitna podrška najbližih. Kristina, Mila i Lola su mu davale snagu i kada se takmičio na nedavno održanoj Evroviziji u Kopenhagenu.
- Moja porodica je uvek uz mene. Pružaju mi bezrezervnu podršku i bez njih ne bih uspeo. Srećan sam, ispunjen i zadovoljan čovek, a za to su najzaslužnije one - rekao je pevač.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin