Nataša Bekvalac: Potresena zbog skandala sa Aleksandrom Kolarovim

Nataša Bekvalac: Potresena zbog skandala sa Aleksandrom Kolarovim

Autor: | 09/06/2014

0

Nakon što je u SCANDAL!-u objavljena prepiska Nataše Bekvalac i Aleksandra Kolarova, pevačica se oglasila tim povodom rekavši da joj je vrlo neprijatno zbog cele situacije i da joj je žao što pojedinci komentarišu da je namerno izblamirala fudbalera. Naime, proslavljeni sportista slao je ljubavne SMS-ove lepoj Novosađanki, da bi mu ona jasno stavila do znanja da ne želi da ima bilo kakvu komunikaciju s njim, nakon čega je nastavio da joj se udvara.
- Baš sam se obradovala kada sam u novinama ugledala našu prepisku! Jedini SMS koji mene trenutno zanima je 1003, a za ove ostale teme morate da se obratite mom advokatu. Sada razmišljam o tome gde mi je telefon, a i stavila sam šifru, da ne može tek tako da mi neko čačka po porukama - izjavila je za emisiju "Ekskluziv" Bekvalčeva i dodala:
- Nije mi bilo dobro kada sam videla da je Aleksandrovo i moje dopisivanje procurilo u javnost - kaže Nata.
Podsećanja radi, Aleksandar Kolarov, koji je inače godinama u braku sa Vesnom, sa kojom ima ćerkicu Unu i sina Nikolu, prvi je poslao poruku Nataši, predstavivši se kao njen "dečko iz medija" i uputio poziv na večeru kako bi se bolje upoznali, što je ona u startu odbila. Zatim je nastavio sa SMS-ovima o tome da mu se pevačica dopada i da bi voleo da je vidi nasamo, na šta mu je Nata odgovorila da će polupati telefon ako ne prekine sa prepiskom.
- Nemoj, molim te, da polupaš telefon, kako ću te posle naći - glasila je jedna od fudbalerovih poruka. Fudbaler se još uvek nije oglasio na ovu temu.

Izvor: Alo

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin