Burak Ozdživit: Otkriven razlog raskida sa dugogodišnjom devojkom

Burak Ozdživit: Otkriven razlog raskida sa dugogodišnjom devojkom

Autor: | 14/06/2014

0


Šuškanja u turskoj štampi o sve lošijim odnosima turskog zavodnika Buraka Ozdživita, koji je žene širom Balkana očarao u ulozi lepog brke Bali-bega u epskoj sagi „Sulejman Veličanstveni“, i njegove verenice - ispostavila su se kao tačna.

Zvanično, Burak je od ovog vikenda sam, nakon što je njegova sada bivša devojka Čejlan Kapa, ćerka čuvene turske modne kreatorke, odlučila da ga posle tri godine veze konačno napusti.

U vezi Buraka i Čejlan odavno se izgubila strast, najviše zbog toga što je seksepilni glumac više pažnje posvećivao poslu nego partnerki, ali poslednjih nedelja pojavila se još jedna prepreka njihovoj ljubavi. Reč je o sveže proglašenoj Mis Turske, Amine Gulse, s kojom je Burak počeo sve češće da se viđa i druži.

Poslednja kap u čaši ljubomore bila je informacija da će Burak i zavodljiva Turkinja početkom sledećeg meseca početi sa snimanjem ljubavnog filma, zbog čega je Čejlan zvanično rekla „doviđenja“ Bali-begu.

Međutim, kako nije bilo dovoljno da se vest o tome saopšti putem medija, bivši par odlučio je da prekine veze i na društvenim mrežama, te su sa zvaničnih Instagram i Facebook profila uklonjene sve njihove zajedničke fotografije.

izvor: Opera17

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti