Janko i Biljana Tipsarević: Pokreću porodični biznis

Janko i Biljana Tipsarević: Pokreću porodični biznis

Autor: | 17/06/2014

0


Janko i Biljana Tipsarević odlučili su da pokrenu porodični biznis i zato nameravaju da na Fruškoj gori pazare vinograd, saznaje „Blic“.

- Jankov tast Aleksandar Šešević je angažovan da na Fruškoj gori u Sremskim Karlovcima pronađe adekvatan vinograd koji će kupiti njegova ćerka i zet. On je već obišao nekoliko imanja u potrazi za najboljim izborom - kaže za naš list izvor koji je upoznat sa vinarskim poslom u Vojvodini.

Ideja je da u narednih nekoliko godina Biljana i Janko i sami otvore vinariju i da pod svojim imenom proizvode vino vrhunskog kvaliteta.

- Dogovorili su se da kupe već postojeći vinograd jer to ubrzava posao u odnosu na to da sada kupuju zemlju i seju nove loze. Trenutno su u fazi pregovora sa jednim ozbiljnim vinogradarom i uskoro bi trebalo da kupe njegove čokote - kaže naš sagovornik.

Janko i Biljana nisu želeli da komentarišu naša saznanja, i nisu odgovarali na pozive i poruke, dok smo iz tenisereve PR službe dobili mejl u kojem stoji da nisu pozvani da govore o privatnim poslovima svog klijenta.

Inače, Biljana je već pokazala da ima smisla za biznis. Ona je pre nekoliko godina samostalno pokrenula modnu marku, a prošlog meseca je i predstavila novu kolekciju, samo šest meseci nakon porođaja. Nedavno je ona ispričala da sa Jankom planira i proširenje porodice dok uživaju uz ćerkicu Emili.

izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti