Kim Kardašijan: Ja sam veoma stroga majka

Kim Kardašijan: Ja sam veoma stroga majka

19/06/2014

0

Kim Kardašijan, čija je kćerkica Nort Vest prošle nedelje napunila godinu dana, otkrila je kako se snašla u ulozi majke. U razgovoru za "Daily Mail", rijaliti zvezda istakla je da je o roditeljstvu dosta naučila od svoje sestre Kortni, koja trenutno čeka treće dete sa Skotom Disikom, i otkrila da bi volela da svojoj kćerkici uskoro podari brata ili sestru.
- Ja sam stroga majka. Zabavna sam i raspoložena za igru, ali sam i stroga kada je u pitanju vreme za dremku i spavanje u njenoj kolevci. Kortni dozvoljava svojoj deci da spavaju u krevetu sa njom, a sada kada stiže i treća beba biće im potreban veći krevet ili će morati da ustanove neka nova pravila - rekla je 33-godišnja starleta.
Kim, koja je Kanjeu Vestu izgovorila sudbonosno "da" na raskošnoj ceremoniji u Italiji krajem maja, dodala je i da priželjkuje novo proširenje porodice, ali i da neće poći stopama svoje majke i imati šestoro dece.
- Nadam se da će Nort dobiti brata ili sestru. Ja sam odrasla u velikoj porodici pa znam koliko je to važno. Ne znam baš da li bih pošla stopama svoje mame i imala šestoro dece, to je malo ludo. Ne znam kako im je to uspelo. Tada su bili u svojim dvadesetim godinama i nisu razmišljali kako treba. Ali, volela bih da imam veliku porodicu i definitivno bih volela da imam još jedno, pa ćemo videti kako će to ići.
Kim je u nedelju obeležila prvi rođendan kćerkice na skromnoj proslavi, ali kaže da će tokom predstojećeg vikenda organizovati i veliku žurku. Na pitanje kako uspeva da uskladi sve svoje obaveze - snimanja za rijaliti, svoj lanac butika i druge poslove - sa svojim porodičnim životom, Kim kaže:
- Važno je postaviti prioritete i biti organizovan kako bih sve mogla da postanem, a pritom da budem sigurna da izdvojim dovoljno vremena za sve, za svog supruga i našu kćerkicu i posao. Trudim se i da izdvojim vreme za sebe. Svakog jutra kad ustanem vežbam. Znam da se u suprotnom ne bih osećala dovoljno dobro. Odlazim na ručkove sa prijateljicama i radim stvari koje su mi važne. Ponekad vidim svoje prijatelje čije su živote u potpunosti preuzela njihova deca, i to je sjajno, ali dosta pomaže ako malo vremena izdvojite i da se vidite sa prijateljima.

Autor: Life Content
Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti