Marijana Mićić: Ne žurim da se udam

Marijana Mićić: Ne žurim da se udam

Autor: | 22/06/2014

0

Voditeljka i glumica Marijana Mićić otkriva kako ona i njen izabranik Miloš Marijanović ozbiljno razmišljaju o braku i ističe da se nikada nije kockala sa emocijama već da kroz život ide srcem.
Ljudi kažu da postoji mudrost glave i mudrost srca, a voditeljka i glumica Marijana Mićić (31) ističe kako se kroz život uvek vodila emocijama i da nikada nije žonglirala ni u poslu, ali ni u privatnom životu. Ona više od godinu dana uživa u ljubavi sa svojim dečkom producentom Milošem Marijanovićem (30) kraj kojeg se oseća voljenom i srećnom. Novinare je zanimalo hoće li uskoro zabeležiti atmosferu sa njihovog venčanja?
- Možda hoćete, ali sigurno ne u ovoj sezoni venčanja, bar ne do leta. Ništa ne najavljujem, pošto je to već vrlo izvesno, ako mogu da se našalim: To ti je završeno! Nismo zakazali svadbu, tačnije još se nismo precizno dogovorili kada će do nje doći. Možda rešimo da se venčamo što pre, ali iskreno, ne vidim razlog zbog kojeg bismo žurili. Nismo se verili jer veridba nekada traje duže od perioda zabavljanja, a što se mene tiče, ako ću toliko da čekam, taj čin može i da se preskoči - rekla je Marijana.

Izvor: Story

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin