Milan Kalinić: Uzbuđen zbog povratka na male ekrane

Milan Kalinić: Uzbuđen zbog povratka na male ekrane

Autor: | 23/06/2014

0

Milan Kalinić, doskorašnji član medijskog tima Prve srpske televizije, u završnim je pregovorima oko prelaska na Televiziju Pink. Poznati glumac i voditelj u trenutku još ne može definitivno da potvrdi da li je njegov transfer završen.
- Devedeset odsto je da ću biti deo Pinka, ali ne mogu da potvrdim da je tačno 100 odsto - kaže Kalinić.
Voditelj je tri godine bio deo Prve TV, ali za to vreme nije u potpunosti pokazao šta zna i ume.
- Mnogi me pitaju zbog čega nisam imao dovoljno prilike na Prvoj. Napravio sam odličan ugovor s materijalne strane, ali i danas ne znam zbog čega mi nije dato dovoljno prostora. Dobro je što posle svih ovih godina i dalje ima neko ko me želi i ko me ceni. Znači da sam uradio nešto dobro što je neko zapazio i zapamtio. A na kraju, dve godine ništa nisam radio osim pozorišnih predstava. Malo sam se odmorio od televizije, a i televizija od mene. Odmorio sam se, a za vreme te pauze bio sam plaćen. Sada vidim po raznim komentarima da me se publika uželela, što je idealno. Da sam pravio planove u svom životu, ne bih ih bolje napravio - ističe Milan.
Na pitanje da li će od jeseni voditi "Pinkove zvezde", popularni voditelj ponavlja da o tome još ne može da priča.
- Možda će biti i "Pinkove zvezde", ali nije samo u planu ta emisija. U planu su razne stvari - zagonetno kaže Milan.
On dodaje da ga televizijska publika voli i da mu je zbog toga posebno drago.
- Naravno, ima i onih koji me ne vole, ali i to je normalno. U proteklom periodu prilazili su mi nepoznati ljudi i pitali zbog čega me nema na TV. Govorili su mi da su se uželeli toga da me ponovo gledaju u nekoj emisiji. To su lepe stvari i to mi je svojevrsna satisfakcija, želja i motiv da se što pre vratim na televiziju.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin