Kloi Kardašijan: Nema sreće u ljubavi

Kloi Kardašijan: Nema sreće u ljubavi

Autor: | 26/06/2014

0

Čini se da Kloi Kardašijan baš nema sreće u ljubavi. Njen dečko Frenč Montana optužen je da je pokušao da prevari rijaliti zvezdu tokom prošlog vikenda, dok je ona prisustvovala rođendanskoj žurki svoje sestričine Nort Vest. Naime, 23-godišnja Marijela, koja navodno liči na Kim Kardašijan, i stažira u jednoj američkoj radijskoj emisiji, tvrdi da joj je reper prišao 20. juna u jednom klubu nakon nastupa u gradu Lorens u Masačusetsu. Ona je uživo u programu ispričala da je došla u klub kako bi napravila intervju sa njim, te da je uspela da privuče pažnju njegovog menadžera, koji ju je poveo u VIP prostoriju, gde je bio veliki broj devojaka.
- Rekao je da će mi dati intervju, ali da će prvo on mene da intervjuiše. Potom je izbacio sve ostale devojke i uzeo moj mobilni telefon i upisao svoj broj. Imam njegov broj telefona, to je moj dokaz - ispričala je ona, te dodala:
- Bili smo u sred razgovora kada me je pozvao u svoj autobus kako bismo uradili intervju. Bili smo sami u autobusu kada se on popeo na mene. Rekla sam mu da sam moralna osoba i da imam mnogo toga da izgubim. Odgovorio mi je: "I ja mogu mnogo toga da izgubim. Znaš da imam devojku". Nije hteo da me ostavi na miru i morala sam dva puta da ga gurnem.
Kloi i Frenč počeli su da se zabavljaju u aprilu i od tada su nerazdvojni. Četiri meseca pre toga, rijaliti zvezda podnela je papire za razvod braka od Lamara Odoma, koji ju je takođe navodno varao.

Autor: Life Content
Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin