Ceca Ražnatović: Potreban mi je neko ko će da me voli

Ceca Ražnatović: Potreban mi je neko ko će da me voli

Autor: | 27/06/2014

0

Nakon što je u emisiji Ognjena Amidžića izjavila da se zbog krize ne bi bunila da se uda na bilo kom mestu, folk diva Svetlana Ceca Ražnatović za list "Alo" je otkrila da je usamljena kao i većina žena koje pored sebe nemaju partnera da ih prati i da priželjkuje pravu ljubav.
- Nisam ja, samo zato što mi je posao javan, drugačija od drugih žena i meni treba neko da me voli. Sebe ne doživljavam kao nedostižnu ženu. I ja sam kao sve ostale žene - nežna, osetljiva i gladna ljubavi. Kao i sve one, lepša sam i puna energije kada sam emotivno ispunjena - otkriva Ceca i na pitanje da li je možda problem u njenim visokim kriterijumima, kroz šalu kaže:
- Volim jake i sposobne muškarce i čekam da oni preuzmu inicijativu, jer to ih i čini jačim polom. Sa druge strane, nisam neko ko se femka i kada mi se neko dopadne, jasno mu to stavim do znanja. Volela bih da mi se desi ljubav, ali više od mene to želi moja porodica, koja priželjkuje nekog ko će me usrećiti i pružiti mi ljubav - ističe muzička zvezda i ne krije da ima udvarača, ali da još uvek niko od njih nije osvojio njeno srce:
- Udvarača mi ne manjka, ali još uvek nema onog pravog. S obzirom na to da ne volim da izlazim i da većinu vremena provodim u kući, prijatelji se šale sa mnom kako će taj pravi morati da mi najavi kućnu posetu. Moja deviza je da će pravi doći kada se najmanje budem nadala i da mu neće biti problem da me nađe gde god da sam - kroz smeh priča Ceca.
Ceca je otkrila da se još uvek seća svakog detalja trenutka kada ju je pokojni suprug Željko Ražnatović Arkan zaprosio.
- U kući me je zaprosio, klekao, dao prsten. Majka nije bila tu. To je bilo nešto najromantičnije, ali nikako da se ponovi - kaže pevačica, koja je ostala udovica pre 14 godina.
Pevačica ističe da je njen sedamnaestogodišnji sin sada centralna figura njihovog doma.
- Veljko je dovoljno zreo da bude glava porodice. Trudim se da imamo otvoren odnos i oko svega se konsultujem sa njim i Anastasijom. Žao mi je što zbog moje popularnosti nemaju detinjstvo kao ostala deca, ali činim sve da normalno odrastaju. S obzirom na to da je Veljko muškarac, njemu često prepustim donošenje nekih odluka, pa će tako i muškarac sa kojim odlučim da budem u nekom trenutku morati da prođe njegov test - kaže Ceca.

Izvor: Alo

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin