Nina Badrić: Velika je razlika između simpatije i istinske ljubavi

Nina Badrić: Velika je razlika između simpatije i istinske ljubavi

Autor: | 28/06/2014

0

Iako ju je u Njujork iz koga se nedavno vratila odveo posao, pevačica Nina Badrić kaže da je tamo uživala u komplimentima jačeg pola, ali da nakon razvoda još nije pronašla svoju srodnu dušu.

Poslednje dane proleća pevačica Nina Badrić (41) provela je daleko od našeg regiona. Naime, ova temperamentna dama boravila je u Kanadi i Sjedinjenim Američkim Državama gde je putovala kao posebna muzička gošća na turneji Olivera Dragojevića.

Potom je Nina svoje putešestvije nastavila u Njujorku da bi snimila album na engleskom jeziku sa svetski priznatim muzičarima u čuvenom studiju Quad. Tu su, između ostalih, na svojim pesmama radili i Tupak Šakur, Vitni Hjuston, Maraja Keri, Toni Brekston i grupa Coldplay.

- Kada sam ušla u zgradu legendarnog studija, trebalo mi je sat vremena da iskuliram jer znam ko je sve tamo snimao. Iskreno, bila sam fascinirana svim što sam videla. Sa zidova gledali su me svi moji muzički uzori pa sam postala nervozna i pitala se hoću li opravdati visoka očekivanja koja su pred mene postavljena. Ali, već na prvom snimanju sa muzičarima sam se povezala u isti film i verujem da smo stvorili dobar materijal koji će se mnogima svideti. Oduševila me je njihova jednostavnost i profesionalni pristup. Ti svetski muzičari posvećeno su radili sa mnom kao da rade sa najvećim imenima današnjice. Bilo je ovo fantastično iskustvo i jedva čekam da Dragan Čačinović Čač završi produkciju na pesmama pa da publici predstavim sve što sam snimila u Njujorku – priča Nina koja nakon razvoda već duže vreme uživa u statusu solo devojke, ali ne krije da svakodnevno uživa u pažnji brojnih udvarača.

- Iako sam bila u radnoj poseti, naravno, bilo je vremena i za uživanje. Prijalo mi je druženje sa bivšom pevačicom grupe Magazin Ljiljanom Nikolovskom koja tamo živi. Stigli smo da obiđemo i neke od klubova koji su na glasu po dobrom provodu. Iako sam uvek podržavala akciju kupujmo domaće, ne bih bila iskrena kada bih rekla da mi, daleko od moje domovine, nije prijala pažnja muškog pola. Šalu na stranu, velika je razlika između simpatija i prave, istinske ljubavi. Lepo kaže Meša Selimović: One koje volim, volim u svakom njihovom stanju. A takvu ljubav, složićete se, treba pošteno zaslužiti – ističe pevačica koja će u septembru još jednom posetiti Veliku jabuku, gde je očekuju novi poslovi.

Izvor: Story

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: nina badrić