Bijonse i Džej Zi: Na turneji spavaju u odvojenim hotelima

Bijonse i Džej Zi: Na turneji spavaju u odvojenim hotelima

29/06/2014

0

Bijonse i Džej Zi otkrili su da će na turneji, na kojoj su trenutno, voditi odvojene živote.

Par, čiji je brak predmet spekulacija o krizi, započeo je svoju zajedničku turneju "On the Run", ali će se navodno viđati samo na sceni, te će putovati odvojeno i biti smešteni u odvojenim sobama.

Dobro obavešteni izvor je objasnio:

- Možda dele scenu, ali će živeti odvojene živote sve dok turneja traje. Tenzija među njima je ogromna, pa će putovati odvojeni, biti smešteni u različitim hotelima i imati posebnu pratnju. Takođe, imaće odvojene garderobe pa će zajedno biti samo kad nastupaju.

Poznati pat, koji ima kćerku Blu Ajvi, predmet je glasina o neverstvu, a izvori tvrde da su izgubili međusobono poverenje.

Izvor je za magazin Grazia objasnio:

- Oboma im se nije išlo na turneju. Otkazivanje nije bilo moguće, pa na površini izgleda kao da je sve uredu, ali zapravo se oboje bore sa velikim problemima izazvanim glasinama o prevari. Džej Zi je dao Bijonse potpun pristup svojim porukama i mejlovima, ali ni to ne pomaže.

Uprkos ovim tvrdnjama, Bijonse i Džej Zi na sceni izgledaju savršeno, te su čak publici na prvom koncertu prikazali nikad objavljen video sa venčanja.

Autor: Life Content

Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: bijonse džej zi