Porša de Rosi: Tajni boravak na klinici za lečenje zavisnosti

Porša de Rosi: Tajni boravak na klinici za lečenje zavisnosti

Autor: | 02/07/2014

0

Porša de Rosi provela je mesec dana na klinici za lečenje zavisnosti u maju.
Ova 41-godišnja glumica podvrgla se tretmanu u Passages Malibu centru za odvikavanje, zbog zavisnosti od droge i alkohola, nakon burne svađe sa svojom suprugom Elen Dedženeris.
- Svađa je bila baš gadna. Porša već duže vremena nije bila srećna, pila je i izolovala se, a Elen se suočila sa njom. Porša je izgubila kontrolu i optužila Elen da zbog nje pije, jer je kontroliše na svakom koraku, te da je više ne voli. Elen je bila slomljena i vrištala je na svoju ženu da odlazi iz kuće
- priča izvor blizak zvezdama.
Popularna voditeljka (56), koja se udala za Poršu 2008. godine, navodno je posećivala svoju suprugu svakog vikenda, kako bi je podržavala tokom tretmana.
Partnerke, koje je viđene u Njujorku sredinom juna, a trenutno odmaraju na Hvaru, sada su odlučnije nego ikad da daju sve od sebe da im veza uspe.
- Na putu su da poprave svoj brak. neće biti lako. Porša će se uvek boriti sa svojim demonima. Ali njih dve se zaista vole.
Ovo nije prvi put da je Porša na klinici za odvikavanje, jer se svojevremeno borila sa poremećajima u ishrani, kada je 2000. godine spala na svega četrdesetak kilograma.


Autor: Life Content
Foto: Getty

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: porsa de rosi

Najnovije vesti