Uroš Piper: Venčanje iz snova

Uroš Piper: Venčanje iz snova

Autor: | 06/07/2014

0


Novinar televizije „B92“ Uroš Piper nedavno se venčao za svoju izabranicu Danicu Čigoju, koja radi kao asistent na Fakultetu za medije i komunikacije, a tim povodom srećni par je organizovao veliko veselje u „Domu garde“ na Topčideru. Pre početka slavlja, srećni mladenci venčali su se u Crkvi Petra i Pavla, koja se nalazi u istom delu grada kao restoran, dok su građansko venčanje obavili nekoliko dana ranije u krugu svojih najbližih, kada je Danica svom prezimenu dodala suprugovo. Na dan slavlja organizovali su i lažno građansko venčanje kada im je matičar bio Zoran Kesić, što je oduševilo i nasmejalo prisutne goste.
- Ideja da organizujemo lažno venčanje bila je zajednička, a Zoran je vrlo rado prihvatio ulogu matičara, što nas je obradovalo - objašnjava Uroš.
- Prostor za slavlje zajedno smo izabrali, a za dekoraciju prostora bila je zadužena moja supruga. Odlučili smo se za muziku benda „Euroexpress“, koji smo ranije slušali i jako nam se dopao. Prvi bračni ples odigrali smo uz pesmu „Summer Nights“ iz filma „Briljantin“. Svadba je bila veoma lepa i vesela, sa oko sto šezdeset zvanica. Danica i ja odlično smo se proveli i poslednjih dana često pričamo o tome da nam je bilo toliko lepo da bismo vrlo rado sve ponovili kada bismo mogli.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin