Andrija Kuzmanović: Glumac u sukobu sa zakonom

Andrija Kuzmanović: Glumac u sukobu sa zakonom

07/07/2014

0


Glumac Andrija Kuzmanović (30), koji je domaćoj publici postao poznat po ulozi golmana Milovana Jakšića u filmu „Montevideo, bog te video“, naduvao je, u noći između petka i subote na Vračaru, gde ga je zaustavila saobraćajna policija, 1,4 promila alkohola.

Kuzmanović se najverovatnije vraćao iz noćnog provoda, kada je juče oko 5 ujutru zaustavljen, a saobraćajci su posumnjali da je pijan za volanom automobila.

- Alkotestom je izmereno da je vozio sa 1,4 promil alkohola u krvi, a shodno propisima glumac je priveden u Policijsku stanicu Vračar na trežnjenje. Glumac se nije protivio odvođenju u policiju, već je uradio ono što mu je rečeno. Iskreno, nije mu bilo pravo, ali je svestan bio da je sam kriv za ono što mu se desilo - priča za naš list dobro ovašten izvor, i dodaje da glumac filma „Montevidea“ morao da ide kod sudije kako bi odredili kaznu.

- On je iz policije pušten negde oko 17 sati, a osim što je subotu proveo u stanici, on je nakon toga sproveden sudiji za prekršaje, koji mu je odmah izrekao kaznu. Po svemu sudeći, moraće da plati kaznu, ali i da neko vreme ne provede u svojim kolima, bar ne za volanom. Nakon što ga sudija kazni, Kuzmanović ima pravo žalbe od osam dana - dodaje naš izvor.

Inače, za vozače koji imaju više od 1,2 promila alkohola u krvi kazna iznosi od 15.000 do 30.000 dinara, 10 kaznenih poena i predviđa se oduzimanje vozačke dozvole u trajanju od najmanje šest meseci. Do komentara poznatog glumca nismo uspeli da dođemo do zaključenja ovog broja jer je bio nedosupan na telefon poznat redakciji.

Podsećanja radi, šarmantnog glumca mnogi znaju po ulogama u pozorišnim predstavama, rok mjuziklu „Buđenje proleća“, „Ludi od ljubavi“, „Tajna jedne lutke“ i predstavi Beogradskog dramskog pozorišta „Drekavci“. Vrhunac svoje slave postigao je ulogom u filmu „Montevideo, bog te video“ u ulozi golmana Jakše.

izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Najnovije vesti