Nina Badrić: Elegantno izdanje u Dubrovniku

Nina Badrić: Elegantno izdanje u Dubrovniku

Autor: | 11/07/2014

0

Nina Badrić sinoć je nastupala na jubilarnom desetom koncertnom programu "Zvijezde pod zvijezdama" u jednom dubrovačkom hotelu i svojom pojavom i glasom oduševila sve prisutne. Nina se poput prave dive pojavila u dugoj beloj haljini, a svojim posebnim umetničkim izrazom izmamila je brojne uzdahe. Sinoćnji koncert bio je poseban jer je održan povodom otvaranja 65. Dubrovačkih letnih igara kada je veliko zadovoljstvo posmatrati s terase hotela spektakularni vatromet iznad grada Dubrovnika.
Jedinstveni stil muzičke dive svetskog glasa u jedinstvenom ambijentu bio je očito pun pogodak, sudeći prema osmesima u publici u kojoj su se osim brojnih poznatih Dubrovčana našli i gosti iz inostranstva. Uz brojne Ninine hitove publika je i zaplesala, a kada je započeo vatromet svi su s terase s divljenjem posmatrali bojama obasjani grad.
Letni koncertni program “Zvijezde pod zvijezdama” u organizaciji Jadranskih luksuznih hotela slavi desetu godišnjicu održavanja. Ove godine ima i humanitarni karakter. Naime, prihod ovogodišnjih ulaznica namenjen je stradalima s poplavljenih područja Slavonije.

Autor: Life Content
Foto: Instagram

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: nina badrić

Pročitajte još

Najnovije vesti