Anđelina Džoli: Od heroina do heroine

Anđelina Džoli: Od heroina do heroine

Autor: | 12/07/2014

0


Anđelina Džoli podigla je tužbu protiv Daily Maila, zbog objave videa u kom tvrde da se vidi glumica pod dejstvom heroina, tokom devedesetih godina. Ovaj magazin tvrdi da se na snimku, koji je prvo objavio National Enquirer, vidi "urađena" Džolijeva, koja razgovara sa ocem Džonom Vojtom o bratu Džejmsu i pokojnoj majci Maršelin Bertran.
Anđelina Džoli traži odštetu zbog "groznog narušavanja njene privatnosti".
Nekadašnji diler droge, Frenklin Majer, tvrdi da je svojevremeno stalno snabdevao Anđelinu kokainom i heroinom, tri puta nedeljno, te da je on napravio snimak.
Džolijeva, koja je sada ambasador Ujedinjenih Nacija i jedna od najpopularnijih i najplaćenijih glumica, ranije je otvoreno pričala o svom iskustvu sa drogama. U intervjuu za The Mirror 1996. godine rekla je:
- Probala sam apsolutno sve droge koje postoje - kokain, ekstazi, LSD, i moju omiljenu - heroin.
Iako je video sada prvi put prikazan, fotografije iz tog perioda nisu novost.
- Ova priča o Anđelini je iz praistorije. Takve fotografije objavljuju se već godinama. I sam Enquirer je objavljivao te slike. Recikliraju stare vesti, za slučaj da su ljudi zaboravili, i samo stave oznaku "ekskluzivno" preko toga. I video je verovatno još tada cirkulisao, ali tada nikog nije bilo briga.
Od petka, video više nije dostupan na MailOnline.

Autor: Life Content
Foto: Getty

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin