Xperia Grand Bali: U centru dešavanja, a na zasluženom odmoru

Xperia Grand Bali: U centru dešavanja, a na zasluženom odmoru

Autor: | 15/07/2014

0


Svim neodlučnim putnicima izbor letnjeg godišnjeg odmora je do sada je zadavao prave muke, bilo da je u pitanju porodično letovanje ili romantični odmor za dvoje.
A kako bi vaš odmor bio upravo ono što treba da bude - vreme kada se ne misli na obaveze i prikuplja energija za nove poduhvate, treba da budete rasterećeni, posvećeni sebi i osobama koje volite.
Zato, izbor savršene destinacije, hotela i prevoza prepustite stručnjacima, a vaše je samo da uživate. Stručni tim agencije Big Blue za vas je i ove sezone spremio raznovrsnu ponudu hotela, koje ćemo vam predstavljati u narednim danima.

Nakon Mardan Palace, Gural Premier Tekirova i Max Royal Kemer, predstavljamo vam Xperia Grand Bali!

Hotel se nalazi 120km od aerodroma u Antaliji, u centru Alanje, samo 80m od muzeja. Izgraden je 1996, a renoviran 2010. godine.

Iako je smešten u samom centru grada, ovaj hotel pruža udobnost i miran odmor. Na samo 250 metara od hotela, prolaskom kroz uličice užurbane pune turista, gosti mogu da se okupaju na plaž. Kleopatrina peskovita plaža je simbol Alanje, bilo da se kupate danju ili zabavljate noću. Hrana mediteranska, kolači tradisionalno turski, voće domaće... u centru a na zasluženom odmoru - Xperia grand Bali.

Xperia_Grand_Bali2

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Big Blue