Novak i Jelena Đoković: Medeni mesec nedaleko od Srbije

Novak i Jelena Đoković: Medeni mesec nedaleko od Srbije

18/07/2014

0

Posle venčanja na plaži, slavni par i prvo bračno putovanje provodi na morskoj obali. Ali, ne predaleko od Srbije.

Novak i Jelena Đoković nisu želeli da medeni mesec provedu na dalekim destinacijama, pa su iz Crne Gore otputovali u Grčku. Njih dvoje uživaju u prvim bračnim danima daleko od očiju javnosti na jednom grčkom ostrvu.

- Jelena je u poodmakloj trudnoći, pa izbegava duga putovanja. Da se odlučila za neku egzotičnu destinaciju bilo gde u svetu, Novak bi joj ispunio tu želju, ali su zbog njene trudnoće izabrali Grčku - kaže izvor blizak mladencima.

Njih dvoje obožavaju istoriju i kulturu Grčke. Upravo su tokom boravka u zemlji maslina i vina krajem aprila otkrili javnosti da će postati roditelji i dobili čestitke iz celog sveta. A kada se vrate, očekuju ih poslovne obaveze.

- Jelena će se vratiti radu u Fondaciji "Novak Đoković", kojoj je veoma posvećena i u trudnoći, dok će se Nole pripremati za masters u Torontu koji počinje 4. avgusta i gde će ponovo igrati kao najbolji teniser sveta - zaključuje naš izvor.

Inače, Jelenini roditelji ponovo će proslaviti njenu udaju, i to u subotu u jednom restoranu u Beogradu. Ovoj zabavi neće prisustvovati Novak i Jelena, već samo rodbina i prijatelji porodice Ristić koji nisu bili na svadbi.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin