Mik Džeger: Progovorio o smrti dugogodišnje devojke Loren Skot

Mik Džeger: Progovorio o smrti dugogodišnje devojke Loren Skot

Autor: | 19/07/2014

0

Mik Džeger je dao svoj prvi intervju posle više od četiri meseca, nakon tragične smrti njegove partnerke Loren Skot u martu ove godine, u kome je izjavio kako je ovo jako težak period za njega, možda i najteži u životu.

Pevač Rolingstonsa se pojavio na jednoj američkoj televiziji, u emisiji u kojoj je promovisao film koji producira, o kralju soula Džejmsu Braunu, a dotakao se i bolne teme o gubitku partnerke Loren Skot (49).

Na pitanje voditelja kako se drži ovih meseci, Mik je rekao:

- Sada sam okej. Jako težak period je iza mene, ali uspeo sam da se vratim turneji sa Stonsima, i da se posvetim drugim stvarima, uključujući i pravljenje sjajnog filma.

On je izjavio kako je najveću podršku u bolnim trenucima dobio od prijatelja i porodice, koji su mu pomogli da prebrodi težak period.

Džeger i Loren Skot su u vezi bili 13 godina, a živeli su u zajedničkom stanu na Menhetnu, u kojem je ona, iz nepoznatih razloga sebi oduzela život u martu ove godine.

Podsetimo, Mik je utehu pronašao u zagrljaju balerine Melani Hemrik (27), sa kojom su ga u junu fotografi uslikali zagrljene na terasi jednog ciriškog hotela. Pevač je tada kritikovan, najviše od strane sestre njegove pokojne partnerke, koja je njegovo ponašanje nazvala "groteskno ponižavajućim".

Izvor: Blic

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin