Xperia Candelor: Uživanje u srcu dešavanja

Xperia Candelor: Uživanje u srcu dešavanja

Autor: | 20/07/2014

0

Svim neodlučnim putnicima izbor letnjeg godišnjeg odmora je do sada je zadavao prave muke, bilo da je u pitanju porodično letovanje ili romantični odmor za dvoje.
A kako bi vaš odmor bio upravo ono što treba da bude - vreme kada se ne misli na obaveze i prikuplja energija za nove poduhvate, treba da budete rasterećeni, posvećeni sebi i osobama koje volite.
Zato, izbor savršene destinacije, hotela i prevoza prepustite stručnjacima, a vaše je samo da uživate. Stručni tim agencije Big Blue za vas je i ove sezone spremio raznovrsnu ponudu hotela, koje ćemo vam predstavljati u narednim danima.

Nakon Mardan Palace, Gural Premier Tekirova, Max Royal Kemer, Xperia Grand Bali i Xperia Saray Beach, predstavljamo vam Xperia Candelor!

Hotel je udaljen 120 km od aerodroma u Antaliji i nalazi se u centru Alanje. Sagrađen je 1993, a renoviran 2011. godine.
Ovaj hotel je smešten u samom centru, ali je izolovan. Gradska gužva ne remeti goste u odmoru. Plaža je peščana - Kleopatrina. Sobe su namenjene za sve tipove gostiju, hrana ukusna i zdrava.
Veliki broj povratnika u ovaj hotel tvrdi da je usluga odlična.

Xperia_Kandelor2

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Big Blue