Amara Dolce Vita: Mesto gde shvatite šta je zaista "sladak život"

Amara Dolce Vita: Mesto gde shvatite šta je zaista "sladak život"

Autor: | 25/07/2014

0

Svim neodlučnim putnicima izbor letnjeg godišnjeg odmora je do sada je zadavao prave muke, bilo da je u pitanju porodično letovanje ili romantični odmor za dvoje.
A kako bi vaš odmor bio upravo ono što treba da bude - vreme kada se ne misli na obaveze i prikuplja energija za nove poduhvate, treba da budete rasterećeni, posvećeni sebi i osobama koje volite.
Zato, izbor savršene destinacije, hotela i prevoza prepustite stručnjacima, a vaše je samo da uživate. Stručni tim agencije Big Blue za vas je i ove sezone spremio raznovrsnu ponudu hotela, koje ćemo vam predstavljati u narednim danima.

Nakon Mardan Palace, Gural Premier Tekirova, Max Royal Kemer, Xperia Grand Bali, Xperia Saray Beach, Xperia Candelor i Kaya Palazzo, predstavljamo vam Amara Dolce Vita!

Hotel je udaljen 75 km od aerodroma u Antaliji, oko 20 km od Kemera, na samoj obali mora. Sagrađen je 2006, renoviran 2007. godine, zauzima površinu od 163.000 m2.
Amara Dolce Vita je hotel koji mami i izgledom i uslugom. Nalazi se u Tekirovi, najlepšoj oblasti Kemera. Hotel ima dugu besprekornu peščanu plažu i bezbroj dodatnih sadržaja, koji oplemenjuju boravak. Pored ulice koja liči na mondensku shopping zonu, teniskih terena, aqua parka, ovaj hotel ima i mini zoo vrt, pa su najmlađi posetioci oduševljeni.
Hotel, čiju ekskluzivu ima Big Blue, nudi vam mir i prefinjenost usluge. Ukoliko volite i bazene i more, nećete se pomerati od bazena sa slanom vodom. Uveče ćete moći da proštete zoo vrtom, a čašu vina popijte u restoranu na brdu unutar kompleksa gde, uz riblje specijalitete možete dočekati izlazak sunca. Baklavama sa pistaćima malo ko može da odoli. Dolce Vita dominira ovde! Hotel se preporučuje svim putnicima koji vole luksuz na svakom koraku. Amara može biti izbor parovima koji žele odmor kao iz filmova ili porodicama sa decom koja očekuju stalnu animaciju.

Amara_Dolce_Vita2

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Big Blue