Amara Wing Resort: Samo se opustite

Amara Wing Resort: Samo se opustite

Autor: | 27/07/2014

0

Svim neodlučnim putnicima izbor letnjeg godišnjeg odmora je do sada je zadavao prave muke, bilo da je u pitanju porodično letovanje ili romantični odmor za dvoje.
A kako bi vaš odmor bio upravo ono što treba da bude - vreme kada se ne misli na obaveze i prikuplja energija za nove poduhvate, treba da budete rasterećeni, posvećeni sebi i osobama koje volite.
Zato, izbor savršene destinacije, hotela i prevoza prepustite stručnjacima, a vaše je samo da uživate. Stručni tim agencije Big Blue za vas je i ove sezone spremio raznovrsnu ponudu hotela, koje ćemo vam predstavljati u narednim danima.

Nakon Mardan Palace, Gural Premier Tekirova, Max Royal Kemer, Xperia Grand Bali, Xperia Saray Beach, Xperia Candelor, Kaya Palazzo i Amara Dolce Vita, predstavljamo vam Amara Wing Resort!

Hotel se nalazi oko 55 km od aerodroma u Antaliji, u Kemeru, na samoj obali mora. Sagrađen je 2004, a renoviran 2011. godine i obuhvata površinu 30.000 m2.
Ovaj hotel, pored toga što pripada tipu gradskih resorta, može se pohvaliti i savršenom uslugom. More čisto i bistro, plaža komforna, sve na dohvat ruke.
Animatori svojim gostima pružaju osećaj pripadnosti, pa i oni manje društveni uživaju u celodnevnoj zabavi. Ukoliko želite da lenčarite i sunčate, svakako da će vam omiljeno mesto biti ponton sa ležaljkama i baldahinima.
Veče ćete provesti uz zanimljiv program, a deca u diskoteci specijalno napravljenoj za njih.

Vaše je samo da se opustite - Amara wing resort!

Amara_Wing_Resort2

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Big Blue