Ena Popov: Trudnoća se ne može sakriti

Ena Popov: Trudnoća se ne može sakriti

Autor: | 29/07/2014

0


Posle vesti da će Vladimir Stanojević postati otac, koju je par kasnije demantovao, voditeljka Ena Popov našla se u žiži javnosti. Njena navodna trudnoća je bila predmet spekulacija medija prethodnih dana. Ona je u emisiji "Premijera“ otkrila da je u četvrtom mesecu trudnoće i da će krajem decembra postati majka:

- Trudnoća se ne može sakriti. Tako da je to moj odgovor. To je kao kada bi me neko pitao 'Da li imaš nos?' pa eto, imam ga - rekla je Ena.

Iako je u dugogodišnjoj vezi sa biznismenom Nenadom Čankom, sa kojim već dve godine i deli krov nad glavom, mlada voditeljka ne razmišlja o ludom kamenu.

- Meni svadba, od malena, u životu nikada nije bila prioritet niti velika želja. Svadba bi promenila samo to što bi moja ruka bila bogatija za neki prsten koji već nemam. Ništa se ne bi promenilo, a iskreno da vam kažem, meni se to ove godine i ne radi. Ne volim svadbe i opterećuju me ti običaji... Kada bih to uradila, uradila bih u krugu porodice, možda i u kući mojih roditelja.

Najveću podršku dobija i od svojih roditelja koji su srećni što će se njihova jedinica uskoro ostvariti kao majka. A kada su poslovi u stanu u pitanju, veći deo na sebe preuzima Nenad.

Autor: Bobana Živanović, >Life Content

Foto: Facebook/Pepperoncini

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: ena popov trudna

Najnovije vesti