Šeron Stoun: Otkrila da je doživela izliv krvi u mozak

Šeron Stoun: Otkrila da je doživela izliv krvi u mozak

Autor: | 30/07/2014

0

Glumica Šeron Stoun je 2001. godine doživela tako snažan bol da je pomislila da je upucana u glavu.

U emisiji kod Opre Vinfri "Opra's Master Class" podelila je neke od jezivih detalja iskustva sa ivice smrti, piše srbijadanas.

- Zvala sam mamu i rekla "mama, ja sam u hitnoj, imam izliv krvi u mozak.

Stounova kaže da su moždani aneurizmi uzrokovali sve, odneli je u mrak ali su joj dali mogućnost da život vidi potpuno drugacije.

- Morala sam da učim da hodam, da čujem, da govorim, da se sećam, sve ispočetka. Mislila sma da umirem, čak i kada sam se vratila kući.

Godinama kasnije, njen život kao da se raspadao. Godine 2004. Šeron i njen muž Fil Bronstin su se rastali, dok je 2008. njen Fil dobio apsolutno starateljstvo nad njihovim sinom.

- Postojao je deo mene koji je osećao kao da sam sve izgubila. Moja karijera bila je gotovo ugašena, moja porodica takođe, razvela sam se, oduzeto mi je dete i veliki deo mog identiteta. Potonula sam. I kada sam potonula, postala sam feniks. Potpuno sam izgorela, do pepela. Zbog svega što sam bila, mislila sam, ništa od toga nije ostalo. Izgubiti sve je kao smrt. Ali to nije loša stvar, smrt nije ono najgore. Sve je postalo bogatije tokom ovog iskustva. Sve je postalo bolje za mene, zbog ovog iskustva. Bilo je kao novi početak. Svaka smrt je novo rođenje.

Izvor: srbijadanas

Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: šeron stoun