Svetlana Ražnatović: Odlučila se na preuređenje životnog prostora

Svetlana Ražnatović: Odlučila se na preuređenje životnog prostora

Autor: | 30/07/2014

0

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović odlučila je da zasuče rukave i da potpuno preuredi svoj dom, a jedna od novina biće bazen u podzemnom delu kuće. Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, Ceca će nekoliko prostorija u svom domu potpuno preurediti, a osim bazena, imaće i džakuzi, koji se pravi specijalno za nju.

- Ceca već neko vreme razmišlja o tome da preuredi pojedine delove kuće na Dedinju i konačno je odlučila šta joj tačno nedostaje. Pojedine prostorije će okrečiti i promeniti nameštaj, ali to nije sve što planira. Oduvek je želela da u svom domu ima bazen u kojem će moći da se kupa kad god poželi, bez obzira na to da li je leto ili zima. Vodeći se time, došla je na ideju da u podzemnom delu vile napravi bazen u kojem će uživati sa svojom porodicom - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak folk divi i dodao da ima dosta ideja koja će da sprovede u delo.

- Ceca voli da ulaže u svoju kuću, najviše zbog dece, ali i zato što najviše vremena provodi tamo. Tako će na istom spratu gde će biti sagrađen bazen postaviti i veliki džakuzi, koji se pravi specijalno za nju. Njena deca su oduševljena idejom da će imati bazen unutar kuće, a podržali su i mamu u ideji da postavi džakuzi jer će tako moći da se opusti i odmori od svih poslovnih obaveza. Ona je angažovala ljude za preuređenje velelepne vile na Dedinju, a radovi su već uveliko počeli - kaže naš izvor blizak Ceci.

U nameri da potvrdimo ove informacije, pokušali smo da kontaktiramo sa pevačicom, ali do zaključenja ovog broja nismo uspeli da dobijemo komentar.

Posdećanja radi, u Cecinoj vili na Dedinju, pored nje i dece, živi i njena sestra Lidija Ocokoljić sa suprugom i decom, a odnedavno i brat od ujaka Milan Marinković.

Izvor: Alo

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin