Aleksandar Josipović: U ulozi ambasadora mode

Aleksandar Josipović: U ulozi ambasadora mode

Autor: | 01/08/2014

0

Sudija šou-programa „Ples sa zvezdama“ Aleksandar Josipović julske dane provodi na relaciji Pariz-Amsterdam, a poslednjih dana uživa u čarima holandske prestonice. Tridesettrogodišnji plesni umetnik boravio je na nedavno održanoj „Mercedes Benz“ nedelji mode, gde se pojavio u ulozi specijalnog gosta. Rođeni Lazarevčanin, sa stalnom adresom u Parizu, za magazin „Hello!“ kaže:

- Bilo je to zanimljivo iskustvo za mene, upoznao sam neke nove, talentovane i kreativne ljude. I uvek se ispostavi da je svet vrlo mali.

Josipović je postao ambasador jednog od najpoznatijih holandskih modnih brendova za muškarce - „Fitzz Fashion“.

- Ljudi iz te kompanije godinama prate moj rad, kontaktirali su sa mnom i lako smo se dogovorili o detaljima. Za sada imamo uspešnu profesionalnu saradnju, ali vreme će pokazati šta će se dešavati u budućnosti - kaže plesač koji je punu deceniju igrao na pozornici „Mulen ruža“.

- Jul i avgust su meseci kada su glavni gradovi u Evropi najzanimljiviji. Nema mnogo ljudi, jurnjave, stresa, što je za mene fenomenalno. Sve je u znaku festivala, parada i dobre zabave. Imam bicikl za planinu, koji ovde vozim, što je ljudima u Amsterdamu vrlo čudno, pa se nekada osećam kao da vozim „porše“. Volim da vozim bicikl jer su mi tada sva čula aktivirana. Inače, planovi za letovanje postoje, ali videću da li ću moći da odem do Mediterana na koji dan ili pak na neka od mesta koja su za mene raj na zemlji, ali o njima ne pričam javno. Možda ipak letnji odmor pomerim za novembar, kada su dosadne kiše u ovom delu Evrope - završava umetnik.

Piše: Deana Đukić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin