Vlado Georgiev: Romansa sa mladom manekenkom

Vlado Georgiev: Romansa sa mladom manekenkom

Autor: | 04/08/2014

0


Posle neuspele ljubavi sa mladom crnogorskom glumicom Andreom Mugošom, o čemu je Star prvi pisao, Vlado Georgiev ima novu i još mlađu devojku! Reč je o manekenki Milici Samardžiji, koja se pojavljuje u njegovom spotu za pesmu “Iskreno”, u kojem svira klavijature i od njega je mlađa čak 14 godina.
Njih dvoje su se upoznali pre pet meseci tokom snimanja video-klipa, ali su vezu započeli tek pre nekoliko nedelja, i to u tajnosti. Golupčići se kriju se u Herceg Novom, rodnom gradu Georgieva, u kojem on uživa apsolutnu privatnost. Da je tako uverili smo se na licu mesta kada smo ih zatekli u jednoj piceriji koja se nalazi na samoj obali, ali su se locirali u jedinom delu lokala koji se ne može fotografisati neopaženo. Ipak, paparacu Stara je posle nekoliko sati čekanja uspelo da ih uhvati dok je manekenka sedela u Vladovom krilu, a šta se sve unutra dešavalo otkrio nam je izvor koji je sedeo tik pored njih...

OSTATAK TEKSTA I JOŠ DETALJA O NOVOJ LJUBAVI GEORGIEVA MOŽETE PROČITATI SAMO U ŠTAMPANOM IZDANJU MAGAZINA STAR KOJI JE VEĆ U PRODAJI.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Vlado Georgiev

Najnovije vesti